Ismerj meg

Szakemberekből álló csapat

Tapasztalataim, gyakorlatom és értékeim

Több éves szakmai gyakorlattal rendelkező csapat vagyunk. Komplett lakás-, ház felújítást végzünk. Kérem tekintse meg referencia képeinket. Bízza ránk ingatlanja felújítását. Komplett lakásfelújítás esetén érdemes alaposan tájékozódnunk, megterveznünk mit is szeretnénk pontosan. Minden esetben még a kivitelezés megkezdése előtt össze kell álljon a fejünkben egy koncepció arról hogyan is szeretnénk lakásunkat felújítani, ez nagyban segíti majd az erre a munkára felkért kivitelezőt a sikeres megvalósításban. Érdemes teljes lakásfelújítás esetén egy generál kivitelezőt felkérni, mert ha minden szakembert mi választunk ki egyesével akkor bizony nekünk is kell megszervezni és koordinálni a munkafolyamatok sorrendjét. Sokkal jobban járunk, ha egy céget bízunk meg az összes munka elvégzésével. Az árak kedvezőbbek lehetnek, nem nekünk kell megszervezni a munkafolyamatokat, egy emberrel kell tartsuk a kapcsolatot. Rugalmasabban tudja kezelni egy generálkivitelező a felújítás folyamán az esetleges változtatásokat, de itt meg kell jegyezni akkor járunk a legjobban, ha már az elején jól átgondoltuk és megterveztük mit is szeretnénk majd megvalósítani.

Kiemelten fontosnak tartjuk, egy lakás-, ház felújítása során, hogy kellő figyelmet fordítsunk annak üzemeltetési költségeinek csökkentésére, ezt a leghatékonyabban a nyílászárók cseréjével tudjuk megoldani. Egy modern nyílászárónál sokkal kevesebb a hőveszteségünk, ezáltal csökken fűtési számlánk, emelett ingatlanunk értéke nő. 

Fontos, hogy tudatosan jól átgondoltan vágjunk bele és valósítsuk meg lakásunk felújítását, ez egy nagy kihívás, mi ebben a kihívásban állunk Önök rendelkezésére.